top of page

Bosschenhoofd leeft!

Bosschenhoofd leeft! Het afgelopen halfjaar hebben we weer een aantal mooie herinneringen. Zo is Stichting Kinderfeesten actief geweest met het organiseren van de winterfair in december, het koningsfeest in april en de avondvierdaagse in mei.      

De carnavalsverenigingen hebben ook hun best gedaan. Veel lol met de tonpraotavond, diverse bals en een geweldig mooie en leutige optocht.   

Het dorp is ook completer geworden. We hebben nu een prachtig dorpshuis en een geweldige supermarkt! Het dorpshuis wordt, door de inspanningen van diverse vrijwilligers en onder aansturing van een toegewijd bestuur, met de dag mooier, en de prachtige Boon’s Dagmarkt biedt ons een geweldig en betaalbaar assortiment.

Op zaterdag 24 augustus vindt de officiële feestelijke opening plaats van het dorpshuis.

En we hebben nog vele leuke evenementen in het verschiet. Zo organiseert de Samenstichting (Groet & Ontmoet Bosschenhoofd) op 28 september weer de jaarlijkse buurtbarbecue, waarbij alle inwoners van Bosschenhoofd zijn uitgenodigd. Dit jaar is gekozen om de barbecue te houden in en om het nieuwe dorpshuis. Het belooft wederom een leuk en gezellig evenement te worden, dus houd tegen die tijd uw brievenbus in de gaten en wees erbij! We willen die gelegenheid tevens gebruiken om op informele wijze te peilen wat er leeft in Bosschenhoofd. 


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page